Doorgaan naar content
Abaecke

Een begrip op de kledingmarkt

modeliefhebber Ann Baecke. Haar passie voor mode en haar neus voor trends zorgen ervoor dat ABAECKE steeds gevuld is met de nieuwste en mooiste items. Dankzij de steeds wisselende collecties vind je ieder seizoen een verrassend nieuw aanbod in de winkel. ABAECKE heeft fashioncollecties van maat 34 tot en met maat 52. Daarbij ligt de nadruk steevast op kwaliteit tot in het kleinste detail. Ben jij op zoek naar trendy en kwaliteitsvolle stukken om je garderobe mee aan te vullen? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment!

Shop voordelig bij dameskledij ABAECKE

Het aanbod is gevarieerd en modieus, zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen. Bij ABAECKE is duurzame kleding geen modegril: het zit in het DNA verweven. Het modehuis kiest al sinds 1938 voor eerlijke kleding met respect voor mens en leefomgeving. Snuffel dus zeker door het aanbod en laat je verrassen door de nieuwste collectie! Je garderobe zal je dankbaar zijn.

Kledingadvies op maat bij ABAECKE

Bij ABACKE is iedere vrouw uniek. Elke klant verdient dan ook advies op maat. Met veel enthousiasme helpt het team tijdens de zoektocht naar een gepaste stijl. Het resultaat? Je krijgt een fashion-ervaring om nooit meer te vergeten. Wie shopt bij ABAECKE gaat steeds met een goed gevoel de deur uit. Daarbovenop geniet je van vele andere voordelen zoals:

  • een grote keuze uit topmerken

  • heerlijk ruime paskamers

  • rolstoeltoegankelijkheid

  • gratis parking